Τα έργα μας

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε τα έργα μας να διακοσμούν επάξια τους χώρους σας. Εκκλησάκια κομψοτεχνήματα, μοναδικές δημιουργίες που σίγουρα δεν θα μείνουν απαρατήρητες και στον πιο απαιτητικό θεατή. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε τα έργα μας να διακοσμούν επάξια τους χώρους σας με εκκλησάκια κομψοτεχνήματα και στον πιο απαιτητικό θεατή.

Τα έργα μας θα τα συναντήσει κανείς σε κάθε σημείο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Ελλάδας. Ναΐσκοι φτιαγμένοι για τις ανάγκες σε επαύλεις, σε κοσμοπολίτικες περιοχές, σε θέρετρα υψηλής τουριστικής δυναμικής μέχρι σε απομακρυσμένα χωριά αλλά ακόμα και σε νησιά της άγονης γραμμής. Το μόνο κοινό χαρακτηριστικό σε όλα αυτά τα προκάτ εκκλησάκια είναι ένα: η άψογη εμφάνιση τους που πάντα εκπληρώνει τις προσδοκίες του αγοραστή.

Εκκλησάκια ξεχωριστά, άλλοτε απλά σε λιτές γραμμές να προσδίδουν την ανάλογη σεμνότητα που απαιτεί ο χώρος. Άλλοτε σύνθετες αρχιτεκτονικές δημιουργίες που προσδίδουν την αντίστοιχη μεγαλοπρέπεια και θαυμασμό. Σε όλες τις περιπτώσεις όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Τα έργα μας δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο που μάλλον θα εντυπωσιάσουν.

Η εμπιστοσύνη που εμπνέουμε στους πελάτες μας είναι από τα βασικά ατού της εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο μάς επισκέπτονται νέοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι είναι συστημένοι από πρώην ευχαριστημένους πελάτες. Η διαρκής προσπάθεια και το μεράκι που περιστοιχίζει κάθε προκάτ μας έργο, είναι η ανταμοιβή για αυτό το καλό όνομα που προσπαθούμε να διατηρήσουμε στην αγορά των προκάτ εκκλησιών και μικρών ναΐσκων.

  • Τοποθετήστε ένα προκατασκευασμένο εκκλησάκι στο κήπο του σπιτιού σας ή του εξοχικού σας και δημιουργήστε τον προσωπικό χώρο προσευχής σας.
  • Η αγορά ενός προκατ ναού σας συμφέρει πολύ περισσότερο από το να χτίσετε ένα ναΐσκο ξεκινώντας από την αρχή.
  • Διακοσμήστε με το προσωπικό σας γούστο το εσωτερικό και εξωτερικό του προκάτ ναού.
  • Μεταφέρουμε τους προκάτ ναούς σε όλη την Ελλάδα, αρκεί να βρίσκεται σε χώρο που μπορούν να έρθουν τα γερανοφόρα οχήματα μας.

Η κατασκευή γίνεται αποκλειστικά με οπλισμένο σκυρόδερμα μπετόν p300 και πάντα μονομπλόκ για να αποφύγουμε τις συστολές και τις διαστολές, καθώς και την υγρασία που μπορεί να εισέλθει στο εσωτερικό του ναού.