Κατασκευή – Υλικά

Με βασικό γνώμονα την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές το ekklisakia.com δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής προκάτ εκκλησιών χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ελληνικά υλικά.

Κατασκευή – Υλικά: πληροφορίες και προδιαγραφές

Η κατασκευή των μικρών ναΐσκων γίνεται με το σύστημα δόμησης Monoblock και το βασικό από τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι το οπλισμένο σκυρόδεμα τύπου C20/25 .

Στα εκκλησάκια οι τοιχοποιίες κατασκευάζονται έχοντας ενσωματωμένα μονωτικά υλικά που καθορίζονται από τις ανάγκες θερμομόνωσης της κάθε περιοχής.

Για τα εξωτερικά  τελειώματα στα προκάτ εκκλησάκια, χρησιμοποιούμε σοβά με μαρμαρόσκονη ή τσιμεντοσανίδες. Η κατασκευή εξωτερικά  μπορεί να ολοκληρωθεί, από τους συνεργάτες του ekklisakia.com, με επένδυση από παραδοσιακή πέτρα. Επίσης μπορεί να βαφτεί στα χρώματα που εσείς θέλετε, αρκεί να μην αντιτίθενται στην Χριστιανική Θρησκεία και Χριστιανική Παράδοση.

Στα παρεκκλήσια  υπάρχει καμπαναριό, στο οποίο τοποθετείται μασίφ καμπάνα (βάρους 10 έως 20 κιλών) και μασίφ σταυρός με βάση. Το υλικό που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή τους είναι ο μπρούτζος.

Στο εξωτερικό μέρος της οροφής του, ο ναΐσκος καλύπτεται με βυζαντινό κεραμίδι ή βάφεται ανάλογα με τον ρυθμό της αρχιτεκτονικής που έχετε επιλέξει.

Στο εσωτερικό μέρος το εκκλησάκι μπορεί να επενδυθεί με σοβά από μαρμαρόσκονη, γυψοσανίδες ή οποιαδήποτε άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται και στη συμβατική κατασκευή εκκλησιών.

Το ekklisakia.com παρέχει ηλεκτρολογική εγκατάσταση η οποία γίνεται σύμφωνα  με τους κανονισμούς της Ε.Η.Ε. Οι ναΐσκοι περιλαμβάνουν πίνακα, πρίζες, διακόπτες, καλώδια, σωληνώσεις και τοποθετούνται από πτυχιούχους ηλεκτρολόγους. ‘Όλα τα υλικά πληρούν τις προδιαγραφές του Ε.Λ.Ο.Τ.

Οι μικροί ναΐσκοι διαθέτουν εξαερισμό όπως επίσης και ηχομόνωση ώστε να έχουν σωστή ακουστική στο εσωτερικό τους.

Στα προκάτ εκκλησάκια, εφόσον το επιθυμείτε, υπάρχει η δυνατότητα υδραυλικής εγκατάστασης με πολύ χαμηλό κόστος.

Στο εσωτερικό μέρος το εκκλησάκι διαθέτει Αγία Τράπεζα, Ιερό βήμα, και αν το θελήσετε, η κατασκευή μπορεί να έχει και πρόναο.

Υπάρχει πλήρης εσωτερικός διάκοσμος με περίτεχνες αγιογραφίες και τα παράθυρα είναι ανοιγόμενα με τζάμια βιτρώ. Το δάπεδο μπορούμε να το επενδύσουμε με παραδοσιακά πλακάκια ή μάρμαρα.

Τα μικρά εκκλησάκια είναι πλήρως στεγανοποιημένα από τα καλύτερα υλικά ώστε η κατασκευή μας να είναι υδατοστεγής και ανθεκτική στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Η μεταφορά τους γίνεται από σύγχρονα γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα. Τα προκατασκευασμένα εκκλησάκια τοποθετούνται στο ακριβή σημείο που θα μα υποδείξετε, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσει την όποια ιδιομορφία του εδάφους.

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλη την Ελληνική περιφέρεια.

Το ekklisakia.com δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια, στην ποιότητα και τις φθηνές τιμές, εξασφαλίζει για τους πελάτες του κατασκευές που έχουν έως και 80% καλύτερη θερμομόνωση από τις συμβατικές κατασκευές, μεγάλο συντελεστή αντισεισμικότητας και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το ekklisakia.com εγγυάται γραπτώς για την ποιοτική κατασκευή των προκάτ εκκλησιών όπως επίσης για την ασφαλή μεταφορά και τοποθέτησή τους.

Είμαστε στη διάθεσή σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να σας ακούσουμε και να σας προτείνουμε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Κατασκευή – Υλικά: φωτογραφίες