Μεταφορά

Το ekklisakia.com δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής προκατασκευασμένων μικρών ναΐσκων, αναλαμβάνοντας με επαγγελματισμό την μεταφορά και τοποθέτησή των, σε όλη την Ελλάδα.

Μεταφορά: πληροφορίες και προδιαγραφές

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με αξιοπιστία και συνέπεια, έχοντας στη διάθεσή του σύγχρονο εξοπλισμό νέας γενιάς και ιδιωτικό στόλο από γερανούς και ανυψωτικά μηχανήματα, αναλαμβάνει την μεταφορά και τοποθέτηση προκάτ εκκλησιών σε όλα τα Γεωγραφικά Διαμερίσματα της Ελλάδας:

  • Φθηνές μεταφορές σε μικρά εκκλησάκια (Θράκη).
  • Ναΐσκοι σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές (Πελοπόννησος).
  • Προκάτ εκκλησάκια (Μακεδονία).
  • Εκκλησάκι και ναΐσκος σε  οικονομικές τιμές (Ήπειρος).
  • Μεταφορά και τοποθέτηση σε εκκλησάκια (Θεσσαλία).
  • Φθηνά προκατασκευασμένα εκκλησάκια (Στερεά Ελλάδα).
  • Οικονομικοί ναΐσκοι (Κρήτη).
  • Παρεκκλήσια όλων των ρυθμών της Βυζαντινής αρχιτεκτονικής (Νήσοι Ιονίου Πελάγους/Επτάνησος).
  • Μικροί ναΐσκοι – μεταφορά και τοποθέτηση – σε τιμές κάτω του κόστους (Νήσοι Αιγαίου Πελάγους).

Το ekklisakia.com συνεργάζεται με έμπειρους μηχανικούς, αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ιδιομορφία στη μορφολογία εδάφους του οικοπέδου σας.

Η τοποθέτηση θα γίνει στο ακριβές σημείο που εσείς θα μας υποδείξετε.

Το τμήμα οδικών μεταφορών του ekklisakia.com έχει στη διάθεσή του σύγχρονα γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα. Η μεταφορά των προκάτ εκκλησιών γίνεται από τους έμπειρους συνεργάτες μας που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για μία άριστη εξυπηρέτηση.

Στα νησιά μας οι ναΐσκοι μεταφέρονται με ασφάλεια και σιγουριά μέσα σε container με χρήση της κανονικής ακτοπλοϊκής γραμμής. Το κόστος μεταφοράς είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Οι συνεργάτες του ekklisakia.com δίνουν έμφαση στην οργάνωση και τη λεπτομέρεια. Τα  προκάτ εκκλησάκια φτιάχνoνται από οπλισμένο σκυρόδεμα και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι μικροί ναΐσκοι διαθέτουν πλήρη εσωτερικό διάκοσμο και μπορούν να συνοδευτούν με πρόναο και τρούλο σε πολύ οικονομικές τιμές.

Τα μικρά εκκλησάκια μπορούν να συνδυαστούν εξωτερικά με επένδυση πέτρας ή τούβλου. Οι μεταφορές τους γίνονται ταχύτατα και έγκαιρα.

Του Βυζαντινού ρυθμού παρεκκλήσια έχουν κεκλιμένη στέγη από σκυρόδεμα και βυζαντινά κεραμίδια. Τα παράθυρα είναι ανοιγόμενα, με τζάμια βιτρώ.

Τα προκατασκευασμένα εκκλησάκια νησιωτικού τύπου, διαθέτουν πλήρη ηλεκτρολογικό και υδραυλικό εξοπλισμό. Οι μεταφορές και οι τοποθετήσεις γίνονται σε εξαιρετικά συμφέρουσες και χαμηλές τιμές.

Το εκκλησάκι που θα κοσμήσει το χώρο σας είναι στεγανοποιημένο ώστε να είναι υδατοστεγές διαθέτοντας καμπαναριό και καμπάνα βάρους 10 έως 20 κιλών.

Το ekklisakia.com μεριμνά επίσης για την σωστή ηχομόνωση ώστε τα εκκλησάκια να έχουν σωστή ακουστική στο εσωτερικό τους.

Οι ναΐσκοι μπορούν να επενδυθούν με παραδοσιακά πλακάκια σε τιμές κάτω του κόστους.

Ο ναϊσκος Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, κατασκευάζεται από τα καλύτερα ελληνικά υλικά και είναι αντισεισμικός.

Ως κατευθυντήριο άξονα το ekklisakia.com έχει την ποιοτική και φθηνή σε κόστος κατασκευή προκατ εκκλησιών, όπως επίσης τις ασφαλείς μεταφορές και τοποθετήσεις.

Το ekklisakia.com προσφέρει γραπτή εγγύηση ασφαλείας για την κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση των προκάτ ναΐσκων. Η ασφάλεια της περιουσία σας αποτελεί για εμάς την νούμερα ένα προτεραιότητα.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε.

Να είστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε τις πιο οικονομικές και όμορφες λύσεις.

Μεταφορά: φωτογραφίες