Εκκλησάκια στην ηπειρωτική Ελλάδα

Το ekklisakia.com εδώ και πολλά χρόνια έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο χώρο κατασκευής προκάτ ναΐσκων. Μεταφέρουμε και τοποθετούμε εκκλησάκια στην ηπειρωτική Ελλάδα υπεύθυνα, γρήγορα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Εκκλησάκια στην ηπειρωτική Ελλάδα: πληροφορίες και προδιαγραφές

Οι ναΐσκοι που κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά – φιλικά προς το περιβάλλον – είναι κομψοί, λειτουργικοί και τους διαθέτουμε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Ο ιδιόκτητος στόλος μας αποτελείται από οχήματα ειδικών μεταφορών, ανυψωτικών μηχανημάτων ακριβείας και γερανούς.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μεταφέρει εκκλησάκια στην ηπειρωτική Ελλάδα (Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα) με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Βέβαια το ekklisakia.com αναλαμβάνει και παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου Πελάγους.

Η γκάμα των προϊόντων μας είναι πολύ μεγάλη και ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε κάποια από αυτά:

  • Μικρά εκκλησάκια με λευκό χρώμα που χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά νησιά μας.
  • Φθηνά εκκλησάκια ρυθμού Βασιλικής.
  • Μικροί ναΐσκοι ρυθμού Βασιλικής με Τρούλο
  • Ναΐσκος ρυθμού Περίκεντρου Ναού – Ροτόντα.
  • Εκκλησάκι ρυθμού Σταυροειδώς Εγγεγραμμένου Ναού.
  • Οικονομικά παρεκκλήσια ρυθμού Οκταγωνικού Ναού.
  • Μικρά εκκλησάκια στην ηπειρωτική Ελλάδα ρυθμού  Αγιορείτικου Τρίκογχου.
  • Προκατασκευασμένα εκκλησάκια ρυθμού Πεντάτρουλου Εγγεγραμμένου.
  • Φθηνά προκάτ εκκλησάκια ρυθμού Σταυρεπίστεγου Ναού.

Ο ναΐσκος κατασκευάζεται από οπλισμένο σκυρόδεμα βαριάς κατασκευής, μεγάλης αντοχής και άριστης ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το ekklisakia.com μεριμνά για την στεγανοποίηση στις μικρές εκκλησίες ώστε να είναι υδατοστεγείς. Τα παρεκκλήσια διαθέτουν εξαερισμό, ηχομόνωση όπως επίσης ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον υπάρχουν ανοιγόμενα παράθυρα με τζάμια βιτρώ και παραδοσιακά μάρμαρα ή πλακάκια.

Τα εκκλησάκια στην ηπειρωτική Ελλάδα διακοσμούνται στον εσωτερικό χώρο, από αγιογραφίες της βυζαντινής παράδοσης και τέχνης.

Η εξωτερική επένδυση στο εκκλησάκι γίνεται από πέτρα, με κεκλιμένη στέγη από σκυρόδεμα και βυζαντινά κεραμίδια, σε εξαιρετικά φθηνές τιμές.

Όλα τα προκατασκευασμένα εκκλησάκια  περιλαμβάνουν την Αγία Τράπεζα, το Ιερό Βήμα, πλήρη εσωτερικό διάκοσμο και μπορούν να συνδυαστούν με πρόναο και τρούλο.

Στα παρεκκλήσια εκτός από το σχέδιο και το μέγεθος, μπορείτε να επιλέξετε  την σκεπή, τα κουφώματα, το δάπεδο, τις αγιογραφίες, τους κηροστάτες ,το καμπαναριό  κ.λπ.

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και μηχανολόγους ώστε τα εκκλησάκια στην ηπειρωτική Ελλάδα να τοποθετηθούν ανεξαρτήτου ιδιομορφίας του οικοπέδου σας .Οι μικροί ναΐσκοι θα τοποθετηθούν ακριβώς στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Με κεντρικό άξονα την ποιότητα και τις οικονομικές τιμές, παρέχουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακές υπηρεσίες και κατασκευές  υψηλού επιπέδου.

Το ekklisakia.com. δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια υλοποιεί άμεσα και με υψηλό πνεύμα υπευθυνότητας την κατασκευή, έτσι ώστε ο ναΐσκος να είναι όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε.

Διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό κατασκευάζουμε προκάτ εκκλησάκια συνδυάζοντας ασφάλεια, αντοχή και αισθητική, σε πολύ φθηνές τιμές.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ekklisakia.com καθ΄ όλη  τη διάρκεια της εβδομάδας.