Τιμές – Προσφορές – Κόστος

Το ekklisakia.com με εμπειρία ετών στον τομέα της προκατασκευής μικρών εκκλησιών εγγυάται άριστη ποιότητα κατασκευής, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η φερεγγυότητα και η συνέπεια που έχουμε δείξει τόσα χρόνια απέναντι στους προμηθευτές μας, μας δίνει την δυνατότητα να αγοράζουμε τα καλύτερα ελληνικά υλικά σε χαμηλό κόστος.

Τιμές – Προσφορές – Κόστος: πληροφορίες και προδιαγραφές

Αυτό το γεγονός μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε πολλές προσφορές στους τύπους προκάτ ναΐσκων που κατασκευάζουμε χωρίς όμως να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση.

Τα περισσότερα εκκλησάκια που κατασκευάζουμε είναι βυζαντινής αρχιτεκτονικής η οποία έχει πολλούς ρυθμούς. Κάποιοι από αυτούς έχουν και πολλές παραλλαγές.

Ορισμένοι τύποι προκάτ εκκλησιών που κατασκευάζουμε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές είναι οι εξής:

  • Εκκλησάκι τύπου Σταυροειδώς Εγγεγραμμένου Ναού.
  • Εκκλησάκια τύπου Βασιλικής. (Προσφορά)
  • Προκάτ εκκλησάκια τύπου Σταυρεπίστεγου Ναού.
  • Μικρά εκκλησάκια τύπου Βασιλικής με Τρούλο. (Τιμές κάτω του κόστους)
  • Ναΐσκος τύπου Περίκεντρου Ναού – Ροτόντα.
  • Παρεκκλήσια τύπου Οκταγωνικού Ναού. (Οικονομικές τιμές)
  • Μικροί ναΐσκοι τύπου  Αγιορείτικου Τρίκογχου.
  • Προκατασκευασμένα εκκλησάκια τύπου Πεντάτρουλου Εγγεγραμμένου.

To ekklisakia.com κάνει ειδικές προσφορές στα εκκλησάκια που έχουν άρρηκτη σχέση με τα νησιά μας και είναι κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.

Οι μικροί ναΐσκοι κατασκευάζονται από οπλισμένο σκυρόδεμα βαριάς κατασκευής τύπου C20/25, άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Το εξωτερικό μέρος του προκάτ ναού σοβατίζεται με μαρμαρόσκονη ή μπορεί να επενδυθεί από παραδοσιακή πέτρα σε πολύ οικονομική τιμή. Έχει ενσωματωμένο καμπαναριό με μπρούτζινη μασίφ καμπάνα βάρους 10 έως 20 κιλών. Η οροφή εξωτερικά μπορεί να συνδυαστεί με βυζαντινά κεραμίδια και τρούλο.

Στο εσωτερικό μέρος το εκκλησάκι διακοσμείται από αγιογραφίες της βυζαντινής παράδοσης και ανοιγόμενα παράθυρα με έγχρωμα εκκλησιαστικά τζάμια cathedral. Μπορεί να επενδυθεί με σοβά από μαρμαρόσκονη, γυψοσανίδες ή οποιαδήποτε άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται και στη συμβατική κατασκευή εκκλησιών.

Όλα τα προκατασκευασμένα παρεκκλήσια  περιλαμβάνουν Ιερό, Άγια Τράπεζα, Ιερό Βήμα και μπορούν να συνδυαστούν, σε πολύ φθηνές τιμές, με πρόναο.

Για το δάπεδο χρησιμοποιούμε παραδοσιακή πέτρα ή μάρμαρο.

Το ekklisakia.com παρέχει σε προσφορά την ηλεκτρολογική εγκατάσταση η οποία γίνεται σύμφωνα  με τους κανονισμούς της Ε.Η.Ε. Τα προκατασκευασμένα εκκλησάκια διαθέτουν πίνακα, πρίζες, διακόπτες, καλώδια, σωληνώσεις και τοποθετούνται από πτυχιούχους ηλεκτρολόγους.

Οι προκάτ κατασκευές μας είναι όλες στεγανοποιημένες, αντισεισμικές και διαθέτουν εξαερισμό.

Στόχος του ekklisakia.com είναι να παρέχει στους πελάτες της διαχρονικές κατασκευές σε πολύ οικονομικές τιμές.

Κατόπιν παραγγελίας μπορούμε να αλλάξουμε οτιδήποτε θελήσετε στην εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του βυζαντινού ναΐσκου, αρκεί οι προτάσεις σας να μην αντίκεινται στην Χριστιανική Θρησκεία και Παράδοση.

Το έμπειρο προσωπικό του ekklisakia.com, έχοντας στη διάθεσή του σύγχρονα γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα, μεταφέρει και τοποθετεί με ασφάλεια και ταχύτητα το εκκλησάκι ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα να έχετε την δυνατότητα της άμεσης χρήσης.

Τα προκάτ εκκλησάκια μεταφέρονται και τοποθετούνται σε οποιοδήποτε μέρος της Ηπειρωτικής ή Νησιωτικής Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

Με κατευθυντήριο άξονα την άριστη εξυπηρέτηση, την συνέπεια και τις φθηνές τιμές, παρέχουμε στους πελάτες μας μια σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες και κατασκευές  υψηλού επιπέδου.

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια υλοποιούμε άμεσα, με υπευθυνότητα και μεράκι ποιοτικές κατασκευές προκάτ ναΐσκων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι συνεργάτες του ekklisakia.com είναι στην διάθεσή σας όλες τις ημέρες της εβδομάδας για να απαντήσουν στα ερωτήματά σας και να λύσουν τυχόν απορίες που έχετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την δική σας προσφορά.