Εκκλησάκια στα νησιά

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της  προκάτ κατασκευής, το ekklisakia.com αναλαμβάνει να μεταφέρει με ασφάλεια και υπευθυνότητα, προκατασκευασμένα εκκλησάκια στα νησιά  του Αιγαίου και του Ιονίου Πελάγους. (Χίος, Λέσβος, Κάλυμνος, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθος, Κέρκυρα κ.ά.).

Εκκλησάκια στα νησιά: πληροφορίες και προδιαγραφές

Η γκάμα των προϊόντων μας είναι μεγάλη και έχουμε την δυνατότητα, στηριζόμενοι στην τεχνογνωσία που διαθέτουμε, να εγγυηθούμε ένα αποτέλεσμα άψογης αισθητικής στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Τα εκκλησάκια στα νησιά μεταφέρονται μέσα σε container,  με χρήση της κανονικής ακτοπλοϊκής γραμμής.

Επίσης το ekklisakia.com με συνέπεια και αξιοπιστία, μεταφέρει και τοποθετεί ναΐσκους σε οποιοδήποτε μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Τα λευκά εκκλησάκια που στολίζουν τα Ελληνικά νησιά, χαρακτηρίζονται από την απλότητα, την ταπεινότητά τους και μας δίνουν ένα απαράμιλλης ομορφιάς αισθητικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας άψογα το απλό και το απέριττο.

Το ekklisakia.com δεν περιορίζετε στην κατασκευή της προαναφερθείσας κατηγορίας προκάτ εκκλησιών. Άλλωστε στα νησιά μας βρίσκονται και πάρα πολλές εκκλησίες, παρεκκλήσια, εκκλησάκια Βυζαντινής αρχιτεκτονικής.

Ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε κάποιους τύπους Βυζαντινής αρχιτεκτονικής, από προκάτ εκκλησάκια που κατασκευάζουμε σε εξαιρετικά φθηνές τιμές.:

  • Προκάτ εκκλησάκια τύπου Βασιλικής.
  • Μικρά εκκλησάκια τύπου Βασιλικής με Τρούλο.
  • Ναΐσκος τύπου Περίκεντρου Ναού – Ροτόντα.
  • Εκκλησάκι τύπου Σταυροειδώς Εγγεγραμμένου Ναού.
  • Παρεκκλήσια τύπου Οκταγωνικού Ναού.
  • Προκατασκευασμένα εκκλησάκια τύπου  Αγιορείτικου Τρίκογχου.
  • Μικροί ναΐσκοι  τύπου Πεντάτρουλου Εγγεγραμμένου.
  • Εκκλησάκια τύπου Σταυρεπίστεγου Ναού.

Το ekklisakia.com μεταφέρει τα εκκλησάκια στα νησιά μας (Πάρος, Σύρος, Κρήτη, Νάξος, Λευκάδα, Ιθάκη, Σάμος κλπ.) με κατευθυντήριο άξονα την ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τις οικονομικές τιμές.

Στο κατασκευαστικό κομμάτι το προκάτ εκκλησάκι φτιάχνεται από οπλισμένο σκυρόδεμα βαριάς κατασκευής, άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής.

Είναι στεγανοποιημένο, υδατοστεγές και διαθέτει εξαερισμό, όπως επίσης ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση.

Όλοι οι ναΐσκοι  περιλαμβάνουν Άγια Τράπεζα, Ιερό Βήμα και μπορούν να συνδυαστούν με πρόναο και τρούλο στο πιο φθηνό κόστος της αγοράς.

Η εξωτερική επένδυση στα παρεκκλήσια γίνεται από πέτρα, με κεκλιμένη στέγη από σκυρόδεμα και βυζαντινά κεραμίδια, ενώ υπάρχουν ανοιγόμενα παράθυρα με τζάμια βιτρώ σε πολύ φθηνές τιμές.

Στον εσωτερικό χώρο τα προκατασκευασμένα εκκλησάκια στα νησιά διακοσμούνται από αγιογραφίες της βυζαντινής τέχνης. Το πάτωμα καλύπτεται από παραδοσιακά πλακάκια ή μάρμαρα.

Φυσικά μπορείτε να μας υποδείξετε και να αλλάξουμε οτιδήποτε θέλετε στην εσωτερική ή εξωτερική διακόσμηση του ναΐσκου .

Το έμπειρο προσωπικό του ekklisakia.com, έχοντας στη διάθεσή του γερανοφόρα οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό νέας γενιάς, μεταφέρει εκκλησάκια στα νησιά (Εύβοια, Ρόδο, Ικαρία, Μύκονο, Σαντορίνη κλπ.)  και τα τοποθετεί με ασφάλεια, και ταχύτητα  έτσι ώστε, σε μικρό χρονικό διάστημα να έχετε την δυνατότητα της άμεσης χρήσης.

Με βασικό γνώμονα την ποιότητα, την συνέπεια και τις οικονομικές τιμές, παρέχουμε στους πελάτες μας μια σειρά από υπηρεσίες και κατασκευές  υψηλών προδιαγραφών.

Στόχος του ekklisakia.com είναι να παρέχει στους πελάτες της διαχρονικές κατασκευές σε οικονομικές τιμές.

Όλα τα προκατασκευασμένα εκκλησάκια, ναΐσκοι, παρεκκλήσια, συνοδεύονται από καμπαναριό και καμπάνα βάρους 10 έως 20 κιλών.

Δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια διαμορφώνουμε το ναΐσκο όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε.

Οι συνεργάτες του ekklisakia.com είναι στην διάθεσή σας, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για να απαντήσουν  στα ερωτήματά σας και να λύσουν τυχόν απορίες που έχετε.