Νησιώτικα εκκλησάκια

Η εταιρεία ekklisakia.com με πολυετή εμπειρία στο χώρο κατασκευής προκάτ ναΐσκων, δημιουργεί, μεταφέρει και τοποθετεί σε μοναδικές τιμές, νησιώτικα εκκλησάκια όχι μόνο στην νησιωτική Ελλάδα αλλά και στην ηπειρωτική.

Νησιώτικα εκκλησάκια: φωτογραφίες

Νησιώτικα εκκλησάκια: πληροφορίες και προδιαγραφές

Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, φέρνουμε στο χώρο σας παρεκκλήσια απαράμιλλης αισθητικής, που σε συνδυασμό με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Τα χρώματα που κυριαρχούν στις νησιώτικες εκκλησίες είναι το άσπρο και το μπλε. Το άσπρο συμβολίζει την αγνότητα και την καθαρότητα, ενώ το μπλε την θάλασσα και τον ουρανό.

Δεν θα πρέπει να συγχέουμε αυτά τα εκκλησάκια με τον όρο «νησιωτικού τύπου» που έχουν να κάνουν με τον «απλό οκταγωνικό» της Βυζαντινής Ναοδομίας. (Εξαιρετικό παράδειγμα η Νέα Μονή της Χίου που το 1990 ανακηρύχθηκε μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.)

Το ekklisakia.com δεν κατασκευάζει μόνο νησιώτικα εκκλησάκια. Η γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε – σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές – είναι πολύ μεγάλη και χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε τα εξής:

Μικρά εκκλησάκια (τύπου Βασιλικής), προκάτ εκκλησάκια (τύπου Βασιλικής με Τρούλο), εκκλησάκια (τύπου Περίκεντρου Ναού – Ροτόντα), παρεκκλήσια (τύπου Σταυροειδώς Εγγεγραμμένου Ναού), εκκλησάκι (τύπου Οκταγωνικού Ναού), προκατασκευασμένα εκκλησάκια (τύπου  Αγιορείτικου Τρίκογχου), μικροί ναΐσκοι (τύπου Πεντάτρουλου Εγγεγραμμένου), ναΐσκος (τύπου Σταυρεπίστεγου Ναού).

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται από το ekklisakia.com είναι φιλικά προς το περιβάλλον και παρουσιάζουν αντοχή ως προς τις καιρικές συνθήκες αλλά και τον χρόνο.

Για τις κατασκευές στα νησιώτικα εκκλησάκια χρησιμοποιούμε οπλισμένο σκυρόδεμα αρίστης ποιότητας και διαδοχικές στρώσεις εξειδικευμένων υλικών ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις, τις ανεμοπιέσεις και οποιαδήποτε άλλη επίδραση μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία τους.

Η πολυετής ενασχόλησή μας στον χώρο κατασκευής ναΐσκων μας δίνει την δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά στις πιο φθηνές τιμές της αγοράς.

Τα προκάτ εκκλησάκια που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας (ekklisakia.com) είναι όλα αντισεισμικά, στεγανοποιημένα και παρέχουν ηλεκτρική εγκατάσταση, υδραυλική εγκατάσταση, ηχομόνωση (για την σωστή ακουστική στο εσωτερικό του ναού),  και εξαερισμό.

Διαθέτουν ανοιγόμενα παράθυρα με τζάμια βιτρώ, παραδοσιακά πλακάκια ή μάρμαρο και πλήρη εσωτερικό διάκοσμο με πανέμορφες αγιογραφίες, την Αγία Τράπεζα και το Ιερό Βήμα.

Τα νησιώτικα εκκλησάκια συνοδεύονται από ένα καμπαναριό και καμπάνα από 10 έως 20 κιλών. Επίσης μπορούν να συνοδευτούν με πρόναο και τρούλο.

Οι μικροί ναΐσκοι κατασκευάζονται από το ekklisakia.com στις ακριβείς διαστάσεις που εσείς θέλετε για το σπίτι, τον κήπο ή το εξοχικό σας στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας μεταφέρει και τοποθετεί με ασφάλεια τα προκάτ εκκλησάκια σε οποιοδήποτε σημείο του υποδείξετε, αρκεί να το επιτρέπει η μορφολογία του εδάφους.  Οι πολιτικοί μηχανικοί, οι μηχανολόγοι, οι μηχανικοί, και αρχιτέκτονες της εταιρεία μας είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε ιδιομορφία του οικοπέδου.

Το ekklisakia.com διαθέτοντας  μηχανολογικό εξοπλισμό νέας γενιάς φέρνει τα νησιώτικα εκκλησάκια σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, στις πιο φθηνές τιμές της αγοράς. Είμαστε στην διάθεσή σας, για ερωτήσεις ή τυχόν απορίες, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Δείτε τα έργα μας

Κατασκευάζουμε παρεκκλήσια και προκάτ εκκλησάκια σε όλη την Ελλάδα. Επιλέξαμε κάποια από τα έργα μας και σας παραθέτουμε πληροφορίες και φωτογραφίες για το καθένα χωριστά.