Βυζαντινοί ναΐσκοι

Η εταιρεία ekklisakia.com ειδικεύεται στην κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση προκάτ ναΐσκων στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Οι Βυζαντινοί Ναΐσκοι κατασκευάζονται σύμφωνα με την Βυζαντινή αρχιτεκτονική που μέσα στους 11 αιώνες ιστορίας της είχε πολλές παραλλαγές.

Βυζαντινοί ναΐσκοι: φωτογραφίες

Βυζαντινοί ναΐσκοι: πληροφορίες και προδιαγραφές

Οι πιο γνωστές προκάτ κατασκευές που αναλαμβάνουν τα ekklisakia.com Βυζαντινού τύπου είναι οι εξής:

  • Εκκλησάκια τύπου Βασιλικής. (Άγιος Δημήτριος, Θεσσαλονίκη).
  • Μικρά εκκλησάκια τύπου Βασιλικής με Τρούλο. (Αγία Σοφία, Κωνσταντινούπολη).
  • Ναΐσκος τύπου Περίκεντρου Ναού – Ροτόντα.(Άγιος Γεώργιος, Θεσσαλονίκη).
  • Εκκλησάκι τύπου Σταυροειδώς Εγγεγραμμένου Ναού. (Άγιοι Ασώματοι, Θησείο).
  • Παρεκκλήσια τύπου Οκταγωνικού Ναού.(Ναός Σωτήρος Λυκόδημου, Αθήνα).
  • Μικροί ναΐσκοι τύπου Αγιορείτικου Τρίκογχου. (Ναός Τιμίας Ζώνης Βατοπεδίου Αγίου Όρους).
  • Προκατασκευασμένα εκκλησάκια τύπου Πεντάτρουλου Εγγεγραμμένου. (Παναγία Παντάνασσα, Βοιών Λακωνίας.)
  • Προκάτ εκκλησάκια τύπου Σταυρεπίστεγου Ναού.(Ναός Αγίας Τριάδος Κρανιδίου).

Η εξωτερική επένδυση των Βυζαντινών ναΐσκων γίνεται από πέτρα, με κεκλιμένη στέγη από σκυρόδεμα και βυζαντινά κεραμίδια, σε εξαιρετικά φθηνές τιμές.

Στον εσωτερικό χώρο το προκατασκευασμένο εκκλησάκι διακοσμείται από αγιογραφίες της βυζαντινής παράδοσης και τέχνης. Επιπλέον υπάρχουν ανοιγόμενα παράθυρα με τζάμια βιτρώ και παραδοσιακά μάρμαρα ή πλακάκια.

Όλοι οι Βυζαντινοί ναΐσκοι  περιλαμβάνουν Άγια Τράπεζα, Ιερό Βήμα και μπορούν να συνδυαστούν με πρόναο και τρούλο. Στόχος της εταιρείας ekklisakia.com είναι να παρέχει στους πελάτες της διαχρονικές κατασκευές σε πολύ οικονομικές τιμές.

Οι μικροί ναΐσκοι κατασκευάζονται από οπλισμένο σκυρόδεμα βαριάς κατασκευής, άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής. Είναι στεγανοποιημένοι ώστε να είναι υδατοστεγείς και διαθέτουν εξαερισμό, όπως επίσης ηλεκτρολογικό και υδραυλικό εξοπλισμό. Κατόπιν παραγγελίας μπορούμε να αλλάξουμε οτιδήποτε θελήσετε στην εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του βυζαντινού ναΐσκου. Τα προκάτ εκκλησάκια μεταφέρονται και τοποθετούνται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας (ekklisakia.com), έχοντας στη διάθεσή του μηχανολογικό εξοπλισμό νέας γενιάς, μεταφέρει και τοποθετεί με ασφάλεια και ταχύτητα το εκκλησάκι ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα να έχετε την δυνατότητα της άμεσης χρήσης.

Με βασικό γνώμονα την ποιότητα, την συνέπεια και τις οικονομικές τιμές, παρέχουμε στους πελάτες μας μια σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες και κατασκευές  υψηλού επιπέδου. Δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια υλοποιούμε άμεσα, με ευθύνη, συνέπεια και μεράκι την κατασκευή  βυζαντινών ναΐσκων όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Το προσωπικό του ekklisakia.com είναι στην διάθεσή σας για να απαντήσει στα ερωτήματά σας και να λύσει τυχόν απορίες που έχετε.

Δείτε τα έργα μας

Κατασκευάζουμε παρεκκλήσια και προκάτ εκκλησάκια σε όλη την Ελλάδα. Επιλέξαμε κάποια από τα έργα μας και σας παραθέτουμε πληροφορίες και φωτογραφίες για το καθένα χωριστά.