Προκατ εκκλησάκια

* Τοποθετήστε ένα προκατασκευασμένο εκκλησάκι στο κήπο του σπιτιού σας ή του εξοχικού σας και δημιουργήστε τον προσωπικό χώρο προσευχής σας.

* Η αγορά ενός προκατ ναού σας συμφέρει πολύ περισσότερο από το να χτίσετε ένα ναΐσκο ξεκινώντας από την αρχή.

* Διακοσμήστε με το προσωπικό σας γούστο το εσωτερικό και εξωτερικό του προκάτ ναού.

* Μεταφέρουμε τους προκάτ ναούς σε όλη την Ελλάδα, αρκεί να βρίσκεται σε χώρο που μπορούν να έρθουν τα γερανοφόρα οχήματα μας.

* Η κατασκευή γίνεται αποκλειστικά με οπλισμένο σκυρόδερμα μπετόν p300 και πάντα μονομπλόκ για να αποφύγουμε τις συστολές και τις διαστολές, καθώς και την υγρασία που μπορεί να εισέλθει στο εσωτερικό του ναού

ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τα νησιώτικα εκκλησάκια χρωμματίζονται συνήθως στα χρώμματα του Αιγαίου πελάγους το γαλάζιο και το λευκό, όμως μπορούμε να σας το παραδώσουμε σε οποιοδήποτε χρωμματισμό εσείς επιθυμείτε.

Η κατασκευή τους γίνεται με οπλισμένο σκυρόδερμα μπετόν p300 και τα σχέδια που διαθέτουμε συμβαδίζουν με τη λαϊκή αρχιτεκτονική που συναντάται στα ελληνικά νησιά, δηλαδή βασιλική με τρούλο ή χωρίς τρούλο.

Η εξωτερική και εσωτερική τους διακόσμηση μπορεί να γίνει όπως εσείς την επιθυμείτε, έχοντας τη δυνατότητα της επιλογής των υλικών διακόσμησης.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player