Προκατ εκκλησάκια

* Τοποθετήστε ένα προκατασκευασμένο εκκλησάκι στο κήπο του σπιτιού σας ή του εξοχικού σας και δημιουργήστε τον προσωπικό χώρο προσευχής σας.

* Η αγορά ενός προκατ ναού σας συμφέρει πολύ περισσότερο από το να χτίσετε ένα ναΐσκο ξεκινώντας από την αρχή.

* Διακοσμήστε με το προσωπικό σας γούστο το εσωτερικό και εξωτερικό του προκάτ ναού.

* Μεταφέρουμε τους προκάτ ναούς σε όλη την Ελλάδα, αρκεί να βρίσκεται σε χώρο που μπορούν να έρθουν τα γερανοφόρα οχήματα μας.

* Η κατασκευή γίνεται αποκλειστικά με οπλισμένο σκυρόδερμα μπετόν p300 και πάντα μονομπλόκ για να αποφύγουμε τις συστολές και τις διαστολές, καθώς και την υγρασία που μπορεί να εισέλθει στο εσωτερικό του ναού

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΝΑΪΣΚΩΝ

Η κατασκευή γίνεται αποκλειστικά με οπλισμένο σκυρόδερμα μπετόν p300 (και όχι ελαφρομπετόν). Τα προκατασκευασμένα εκκλησάκια κατά την κατασκευή τους γίνονται μονομπλόκ (δηλαδή ένα τεμάχιο και όχι διαιρούμενα τμήματα), αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις συστολές - διαστολές και την υγρασία που μπορεί να εισέρθει στο εσωτερικό του ναού.

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα επιλογής των υλικών που θα διακοσμήσουν το εσωτερικό του ναού. Ακόμη μπορούμε να παραδώσουμε το εκκλησάκι σε μορφή μπετόν και ο πελάτης να το αποπερατώσει. Σας δίνουμε επίσης τη δυνατότητα με μια φωτογραφία ή σχέδιο να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και πάντα όλα αυτά στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

νησιωτικο προκατ εκκλησακι